Lajm

Dhe unë vetë personalisht nuk dua të jem një pjeshkë ekrani që unë dalë para dhe

Dhe unë vetë personalisht nuk dua të jem një pjeshkë ekrani që unë dalë para dhe luaj rolin e velinës./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Kështu që më mirë mendoj që shkëputem për një periudhë të gjatë kohë ose dhe përgjithmonë se sa të bëj një rol që nuk më përshtatet aspak. Dhe pse në dukje duket si e tillë (qesh).”/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet