Lajm

“Të pasurat e Dubait”, Kush janë vajzat shqiptare që mbulohen me para dhe nga kush…?

Të pasurat e Dubait”, Kush janë vajzat shqiptare që mbulohen me para dhe nga kush…?/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Jeta luksoze e yjeve shqiptare çdo ditë e më shumë po rritet, sidomos kur flasim për femrat, këtë mund ta shohim më llogaritë e tyre dhe platformat sociale, .…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…