Lajm

“Sonte te dhoma 69”/ DjaIi merr përgjigjen e shumëpritur pasi “ç mend” vajzën, por më pas …(VIDEO)

Djemtë ndonjëherë i kalojnë kufijtë e zgjuarsisë, duke u përpjekur t’u bëjnë përshtypje vajzave, por nuk arrijnë të kuptojnë se veprimet e tyre mund të shkojnë tm.errësisht gabim.EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe

Djali mburret me shokët se do të “kapë” vajzën dhe merr mesazhin “Zemër sonte në dhomën 69”.Çfarë ndodh në fund është krejtësisht e papritur.EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe