Lajm

Shumë pak njerez e dinë: ja cila është mosha kur femra ‘çmendet’ po nuk krėu mėrredhėnie..!!

Ndoshta pjesa më e madhe do të mendojnë se bëhet fjalë për vajzat e reja që janë rreth të 20-tave, por jo! Zbulime të shumta kanë dalë në përfundimin se /Pak sekonda pasi ta kaloni ma rketingun shfaqen pamjet

femrat janë shumë më të interesuara për s.e.ks, në të 30-tat dhe 40-tat e tyre. Edhe pse këto ishin rezultatet, hulumtuesit gjithashtu kanë vënë re tek femrat e kësaj moshe në krahasim me të kaluarën ka rënë shumë s iguria në sht rat/Pak sekonda pasi ta kaloni mar ketingun shfaqen pamjet