Lajm

“Njerku i shoqes së ngushtë më shpartallon në shtrat, kam vetëm një problem. Kur më…”

Unë kam shkuar shpesh në shtëpinë e tyre dhe kështu e njoha edhe atë dhe krijova një farë miqësie. Por pas disa muajsh lidhja e tij me mamanë e shoqes time mori fund pasi./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Pas një farë kohe unë isha në një kafe në disa miq, dhe aty erdhi dhe ish-i dashuri i saj. Në fillim me qerasi një pijë e më vonë më ftoi në tavolinën e tij. Filluam të flisnim dhe shkëmbyem edhe numrat e telefonit./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet