Lajm

Mesojeni sekretin e madh! Ja si ta dalloni një femër që sapo ka bërë s*ks

Hulumtimet me 15 mijë njerëz kanë treguar se ata që kanë s.eks dy ose tre herë në javë, janë 55 për qind më të lumtur se ata që kanë jetë më të varfër se.ksuale. Kështu që vëni re për këto shenja, sidomos nëse është më e lumtur se zakonisht./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Nuk bën vërejtjeHormoni oksitocin e bën më të kënaqur. Gruaja e cila sapo ka pasur se.ks nuk bën shumë vërejtje dhe nuk gjen shumë behane…Ajo nuk i vëren fare budallalleqet e përditshme, të cilat zakonisht e nervozojnë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet