Lajm

“Më mori vir*ërinë shoqja e mamit, më tha vetëm pak dhe… tani nuk i ndahem dot pas atyre që më bën”

Një djalë i ri ka treguar se ka qenë shoqja e ngushtë e nënës së tij ajo e cila i ka marrë vir*ërinë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ai i ka shkruar psikologe Deidre duke i thënë se është 19 vjeç dhe se shoqja e mamit të tij është 40, por shumë në formë.E gjithë kishte nisur një ditë kur ajo kishte shkuar tek shtëpia e tij, dhe nëna e djalit nuk ishte./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet