Lajm

Kjo vajzë sonte do t’ju lërë pa gjumë: Pasi bëmë se.ks a.nal, babi i shoqes së ngushtë më…

Kjo histori ka shokuar lexuesit ne rrjet: Une dua të tregoj diçka që nuk ja kam treguar, askujt, kurrë. Tani jam e martuar, jam rreth të 40-tave. Atëherë isha e vogël, vetëm 14 vjeçe,ndaj dhe skam guxuar t’ia them kujt, atë që më pati ndodhur atëherë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Hmmm! Ishte viti 1988, atëherë ishte shumë e vështirë që të merrte vesh kush se kisha bërë se.ks që në atë moshë, jo si tani, që është diçka normale dhe nuk e kanë shumë problem. Qyteti ku kam kaluar vajzërinë është një qytet i vogël dhe njiheshim shumë me njëri tjetrin/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet