Lajm

Jetimja shqiptare: “Më dh.ëmb kjo që më bën vjehrri, tani s’më pranon në shtëpi derisa ..!!!

Jetimja shqiptare: “Më dh.ëmb kjo që më bën vjehrri, tani s’më pranon në shtëpi derisa /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Edhe unë jam nje vajze e rritur jetime ne Shqiperi, por bëj pjesë tek njerëzit që fëmija është bekim i Zotit e nuk ka rëndësi se.ksi..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…