Lajm

“Ishte i pari për mua sepse më bleu iPhone” : Vajza shqiptare rr.ëfen dramën e jetës!

Ishte i pari për mua sepse më bleu iPhone” : Vajza shqiptare rr.ëfen dramën e jetës!/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Shkrimi i vajzës: Përshëndetje! Jam një vajzë nga Laçi. Deri dy javë më parë isha femra më e lumtur në botë. Tani po vuaj tm/errësisht fort. .…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…