Lajm

Historia e një gruaje që i shoqi e brak tisi pak ditë para dasmës së tyre përrallore

Katherine Ormerod reflekton për fundin e martesës së saj dhe se si kjo gjë i dha asaj një perspektivë të re për jetën dhe dashurinë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Në muajt para 30-vjetorit tim, mbaj mend që ndieja kënaqësi që shumë pjesë të së ashtuquajturës “jetë adulte” po shkonin në vend: Unë kisha një punë të shkëlqyer në Londër si redaktore revistash, një burrë që e njihja që kur u diplomova në kolegj dhe një grup argëtues miqsh. Pastaj, 10 ditë para ditëlindjes sime, nga hiçi burri im më njoftoi se do të largohej. Ai bëri valixhet të nesërmen dhe nuk e kam parë më dhe nuk kam folur më me të prej gjashtë vjetësh që nga ajo kohë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet