Lajm

Historia e 29-vjeçares: Burri më bëri presion të bëja se.ks me një tjetër mashkull, tani ai…

I tregova që isha kundër, por ai tha se ndihej mirë kur më imagjinonte duke kryer marrëdhënie me një burrë tjetër. Ai është shumë bindës dhe pranova./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Burri me njohu me një 23-vjeçar që e kishte takuar në një lokal. Një ditë dërguam fëmijët te prindërit e mi dhe dolëm me këtë djalin. Pastaj u kthyem te shtëpia jonë së bashku me të, ku pimë disa gota. Më vonë bashkëshorti më tha që të shkoja te dhoma e gjumit që të bëja s.eks me të riun./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet