Lajm

E TME RRSHME: Kjo vjerr zbulon rejën e saj duke e tradhtuar të birin dhe….!! (VIDEO)

Ajo zbuloi se si stjuardesa e re – Lorena – mungonte në ngjarje të rëndësishme familjare dhe ishte regjistruar edhe në një palestër. Si rezultat, ajo kontaktoi ekipin Badabun për të ndjekur çdo lëvizje të gruas, në një përpjekje për të arritur në fund të mist er it./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Siç thuhet më tej, pamjet tregojnë momentin kur ata kanë përdorur edhe një dron për të ndjekur veturën e Lorenas. Kur ajo futet brenda palestrës së saj, një tjetër kamera se kr ete merr një vështrim më të hollësishëm në atë që po ndodhte “pas dyerve të mbyl lura”. Dhe çfarë shihet aty është fakti se klientja kishte raporte i nt i me me trajnerin e saj personal. Pas kësaj, edhe vjehrra vendos që t’i bëjë një “befasi” gruas së djalit të saj./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet