Lajm

Dashuaria nuk njeh moshë?! Sho.ko.n 19 vjeçari, martohet me një 77 vjeçare [FOTO]

Kur Gary takoi Almeda, ai i për në një intervistë Barcroft TV, se ishte vërtet “dashuri në shikim të parë”. “Ai gjithashtu zbuloi se ata u martuan vetëm dy javë pas takimit me njëri-tjetrin./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

“E dija që ajo ishte ajo dhe nuk kishte asnjë dy shim për këtë. Ju e dini që shumë njerëz presin vite për t’u martuar dhe të gjithë kanë mendime të ndryshme për t’u martuar shpejt, por ne e dinim se ishim të dashuruar. “, ka thënë Gary. Almeda gjithashtu ka deklaruar se edhe ajo është dashuruar në shikim të parë. “Unë vetëm kam shikuar në sytë e tij dhe kam rënë në dashuri me ato sytë ngjyrë kafe. I dua flokët e tij.”//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe