Lajm

“Burri i shoqes më bëri s*ks të çmendur, s’kisha provuar më parë atë pozicion, por ajo që ndodhi më pas më shokōi”

Shoqja ime erdhi dhe më tregoi se dyshonte se burri i saj e tradhtonte, por nuk e kishte gjetur akoma se më kë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Unë u mundova ta qetësoj dhe t’i them se kjo nuk mund të jetë e vërtetë dhe se ai asnjëherë nuk mund ta bënte këtë gjë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet