Lajm

“Burri i shoqes më bëri s**ks të ςmendυr, s’kisha ρrονυar më parë atë ροzίcίοη, por ajo që ndodhi më pas më shokōί”

Shoqja ime erdhi dhe më tregoi se dyshonte se burri i saj e tradht0nte, por nuk e kishte gjetur akoma se më kë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Unë u mundova ta qetësoj dhe t’i them se kjo nuk mund të jetë e vërtetë dhe se ai asnjëherë nuk mund ta bënte këtë gjë.Por e vërteta është se unë jam dashnorja e tij…Kemi rreth 4 muaj që takohemi rregullisht në shtëpinë time. Unë jam 35 vjeçe dhe jam beqare, ndërsa ajo është 40 dhe i martuar me shoqen time më të mirë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet