Lajm

Brenda dhomës së KaII ashit ku gjendet e zhv eshur[FOTO]

Vallëtare ho/t e këngëtare me disa këngë, por ku është sot Ka//ashi? Ajo po duket pak, për të mos thënë fare. Kall ashi është zhd ukur edhe nga skena mediale, ama jo nga Instagrami, ku kohë pas kohe poston foto e video të ndryshme./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Kallashi ka pro/vokuar rëndë edhe një herë me një foto nga dho/ma e gj/umit, ku ajo duket shumë e nxe/htë si zakonisht. Donjeta Kosumi edhe nuk bënë asnjë gjë të madhe më, ajo sërish mbetet në qendër të vëmendjes dhe e pa ngatërruar kur është fjala për të ndezur imagjinaten./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet