Lajm

Boll se latë nam, këto janë 3 gabimet që bëni në s*ks

Të gjithë bëjmë gabime në shtrat, si burra ashtu edhe gra. Për të qenë të sigurt se nuk do të prishni momentin, lexoni dhe zbuloni se cilat janë gabimet më të zakonshme në shtrat.1. Ne vetëm kënaqim veten/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Se.ksi mund të jetë plotësisht egoist! Por, në një marrëdhënie duhet të keni parasysh nevojat e tjetrit. Di se çfarë dëshiron dhe çfarë e kënaq atë! Ju nuk mund të mendoni vetëm për veten tuaj. Duhet të mendoni për kënaqësinë e tjetrit.2. Ne harrojmë preliminarinDirekt në temë… nuka ka lezet! Duhet të ketë një lojë para që ju bën të dëshironi të bëni s.eks. Provojeni, do të shihni që ju kënaqeni shumë më shumë!/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet