Lajm

Xhandarmëria Serbe Futet Përsëri Në Karaçevë: Banorët Thonë Se Kanë Hyrë Me Pizgavera Dhe Xhipa

Banorët e Karaçevës po thonë se mesditën e së martës, në këtë fshat kanë hyrë pjesëtarë të xhandarmërisë serbe. Ata thonë se ndjehen të frikësuar nga provokimet e tilla./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Kryetari i fshatit Karaçevë, Selver Lenjani, ka deklaruar për Gazetën Express se xhandarmëria serbe ka hyrë në tërritorin e këtij fshati, mesditën e së martës./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet