Lajm

Vjen të marrë nuse me mblesëri / Por natën e parë vë duart në kokë kur vajza i bën…

Një emigrant ka pranuar të krijojë familje me një vajzë të cilën e ka njohur me mblesëri, por ajo që ka ndodhur natën e parë mes tyre e ka shokuar djalin nga Laçi. Kjo është historia e trishtë e rrëfyer./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

“Më la o njerëz, më la dhe më degjeneroi…Nuk dua ta shaj sepse unë ndjeva për të, por jam shumë keq dhe dua të shfryhem. Jam 27 vjeç nga Laçi dhe si shumë të rinj për një jetë më të mirë prej vitesh kam emigruar jashtë vendit. Atje punoj dhe jam stabilizuar shumë mirë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet