Lajm

“Unë dhe shoqja ime bëmë se.ks kunatin e saj, por mua ai ma bëri më… tani nuk di si ta rregulloj”

Unë dhe shoqja ime jetojmë bashkë, dhe për mirësjellje e ftuam të qëndrojë dhe të pimë një gotë verë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Por nga një gotë përfunduam në dy shishe. Më pas ai filloi të flirtojë me mua dhe… përfunduam duke e bërë të tre në dhomën time të gjumit./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet