Lajm

Në Gjermani edhe jeta e një pule vlen shumë, do habiteni se i kanë veshur pulës jelek sigurie që mos ta marrin para makinat kur kalon rrugën

Në Gjermani dihet që jeta vlerësohet shumë, spitalet kanë kushte shumë të mira dhe cilësohet si një vend me si guri shumë të lartë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Por një gjë që ka ndodhur në Gjermani ka ndodhur. Një pule e cila lëvizte shumë nga ferma e saj dhe kalonte rrugën i kanë veshur një jelek që ndriçon, në mënyrë që makinat mos ta marrin para./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet