Lajm

“Kryej marrëdhënie me dy djem, por ‘zogu’ im po ndryshon dhe ka…”

Një vajzë e re kërkon ndihmë për një problem që po i ndodh./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ajo shkruan se prej 5 muajsh ka një lidhje me dy djem. Po ashtu shprehet se ajo kryen rregullisht marrëdhënie intime me ta, por po i ndodh një problem.“Kohët e fundit kam vënë re që “zogu” im ka ndryshuar disi, dhe ka marrë një ngjyrë pak më të errët. A ka lidhje kjo me lidhjet e mia intime”./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet