Lajm

Kjo Është Vajza Ime Blerta Ajo Sot Mbush 24 Vjec, Kush Me Uron Zoti I Dhashtë Atë Që I Mungon… (VIDEO)

Keshtu është shprehur një vajze e cila ka mbushur 28 vjet.Ne i urojmë dhe shumë vite te lumtra se bashku me të afermit dhe te dashurit e saj ./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Kjo eshte vajza ime Blerta ajo sot mbush 28 vjeq , kush me uron zoti i dhashte ate q e i mungon/ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet