Lajm

Kjo është Ina, vajza nga Tirana që merr 200 euro për 2 orë[FOTO]

Vajza nuk kursehet t’i dërgojë foto të trupit të saj djalit “misterioz” me të cilin komunikon. Teksa ai e pyet se për çfarë i duhet paratë, ajo i tregon një “gë njeshtër” të bukur dhe justifikohet.Shiko fotot me poshte :/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Për çmimin është e prerë dhe nuk diskuton gjatë, vetëm se i bën të qartë që dy herë ka kryer gjithsej ma rrëdhënie në jetën e saj./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet