Lajm

Iku në Gjermani për më mirë, 23-vjeçarit i ma rrin jetën i ngulën th*kën në zemër sepse ishte emigrant: Kush do ia rrisë djalin e vogël tani!

Të ikësh nga vendi yt dhe të jesh emigrant nuk është e lehtë, por gjithmonë iket për një jetë më të mirë. Edhe Osman. O 23 vjeç iku në Gjermani për një jetë më të mirë, por ia mo rën jetën./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Si raportohet nga ”Bild” atij i kanë ng ulur th*kën në zemër dhe i riu baba i një djali të vogël ka dhënë shpirt në vend.Në datën 12 janar ai që i mo ri jet ën do të dalë para gj ykatës. Ai që i mo ri jetën është një 30 vjeçar që e tallte edhe për faktin që ishte një emigrant në Gjermani. Kjo ngjarje i ka tr onditur të gjithë në Gjermani./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet