Lajm

Historia e Natashës, nusës shqiptare që shkoi në Belgjikë për të njohur prindërit e të dashurit dhe përfundoi në…!

Imagjinoni pak: të përfundosh universitetin, të shkosh me pushime në Europë dhe me dëshirën për të njohur familjen e të /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

dashurit dhe më pas pa e kuptuar të gjesh veten të tradhtuar nga personi që dashuron, të bllokuar në një bordello rreth 1500 milje larg shtëpisë dhe të detyrohesh të ushtrosh pro/stitu/cionin./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet