Lajm

Gjoja Shkojnë Të Martohen, Po Bëhen Milionerë/Dalin Shifrat Ja Sa Para Marrin Konkurrentët E Përputhen: E Pakta Është

Çmimi që të bëheni pjesë e këtyre lojërave shpërblyese është mbi 500 euro, ndërsa reklamimet e ndryshme për biznese sillen mbi 200 euro deri në 1500 euro. Në këtë çmim hyjnë postimet njëherë në ditë, disa herë në javë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

E që ky çmim ndryshon varësisht nga kërkesa e konkurrentëve.Së fundmi, produksioni i “Për’puthen”, ka krijuar një aplikacion që ka një parapagesë prej 3.99 ‎€ në muaj dhe në të shfaqen intervista, video, fotografi nga prapaskenat e emisionit dhe ngjarjeve të ndryshme,/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet