Lajm

BURRl Ka Një HaII Të Madh: Dhjetë Vjet Pa Grua, Tani Po Më…!

Deidre: Po. Ti je një burrë i kujdesshëm dhe i adhurueshëm, prandaj cdo femër do ishte me fat të të kishte në jetën e saj. Disa njerëz thonë se sa më shumë punojnë, aq më shumë fat kanë. Prandaj ti duhet të fillosh të punosh për këtë/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Deidre: Po. Ti je një burrë i kujdesshëm dhe i adhurueshëm, prandaj cdo femër do ishte me fat të të kishte në jetën e saj. Disa njerëz thonë se sa më shumë punojnë, aq më shumë fat kanë. Prandaj ti duhet të fillosh të punosh për këtë/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet