Lajm

Unë jam l*v ira Modelja e nohur shqiptare që bën bujë për çdo gjë që bën…

Super modelja Vildane Zeneli me çdo lëvizje të saj di të krijoj lajm. Një foto e saj, video apo set fotografik ku shfaq linjat e saj bom bas tike mbush titujt /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

E natyra e saj pa kom plekse është dës hmuar së fundmi edhe në një intervistë në emisionin ‘6 Ditë pa Ermalin’. Në një pjesë të intervistës, Vildanja tregon aftësitë e saj në imitimin e theksit indian dhe atij rus/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet