Lajm

Ulet në gjunjë dhe…/Vajza habit udhëtarët me veprimin…!!!

Në udhëtimet me tren shpesh të qëllon të shohësh njerëz që flenë, lexojnë, të shikojnë shfaqje televizive ose thjesht të bisedojnë, por tani do të shihni edhe vajza të reja të cilat zgjedhin që të bëjnë selfie… /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Vajza e re e identifikuar si Jessica George është filmuar në një metro në New York, ndërsa pozonte para telefonit, të cilin e kishte mbështetur në një nga sedilje./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet