Lajm

Të lutem kthehu e lash nanën dhe babën për Ty… Rrëfimi i djalit 20 vje car për të dashurën…

“Doja një mendim nga lexuesit e faqes sepse jam shumë i mërzitur. Jam një 21-vj eçar nga Gruda dhe kam dashur shumë një vajzë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

E dua akoma, por ajo më ka zhgënjyer pa masë. Me këtë vajzën qëndruam dy vite të lidhur. Ajo është 20 vje çe. Unë isha gati ta merrja në shtëpi. Por ajo nuk donte të jetonte me prindërit e mia. Dakord ika prej shtëpisë. Nuk i pëlqente shokët e mi se vinin LLoto, ok u largova dhe nga shokët. Rrija gjithë kohën pas saj, sa më hoqën edhe nga puna që mezi e kisha gjetur./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet