Lajm

Se du më vajzën se nuk është e vi rgjër”/ Ndodh ç.udia në Tiranë, dhëndri kujtohet pas një muaji martesë, daja i bën gj.ëmën..!!

I riu tregon në komisariatin numër pesë “problemet mes meje dhe L. nisën menjëherë pas natës së parë, ne nuk bëmë celebrime. /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Gjatë kryerjes së marrëdh.ënieve bashkëshortore konstatova që nuk ishte e vi.rgjër. Një javë pasi konstatova këtë problem vura në dijeni mamanë time pastaj telefonova mamanë e L. I thashë në telefon që ajo nuk ishte vajzë, nuk ishte grua për mua dhe se duhet të vini ta merrni”, shprehet në de.noncimin e kryer në polici dhëndri i ri./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet