Lajm

Rrëfehet gruaja dredh.arake: Ja pse q…. me të tjerë. Burri e di, por nuk ka çfarë të më bëjë

Një histori tra.dhtie bashkëshortore është zbu.luar për “Daily Star” nga një grua, përdoruese e rrjetit so.cial “Ashley Madison”, /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

i specializuar pikërisht në krijimin e lidhjeve jashtëmartesore.50-vjeçarja tregoi arsyet pse pëlqen ta tra.dhtojë të shoqin. Ajo ka treguar se me bashkëshortin ka katër fëmijë dhe se kishte një lidhje katër vjeç are jashtë martesore të cilën ai ia zb uloi/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet