Lajm

Rrëfehet 35-Vjeçarja: ZbuIova Që Burri Më Tra Dhtonte Por Ja Si U Hakmora Me KOMSHlUN

Ai është biznesmen dhe ka një firmë private, si menaxhër I firmës ai normal që ka kontakte me njerëz të ndryshëm për punë /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

biznesi dhe njëra formë e kontaktit që ai e praktikon është me internet, saktësishtë me “Skype”./Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…