Lajm

Nëna ia besoi djaloshin 4 vjeçar të së.murë dado-s, por shikoni cka nd.odh (VIDEO)

Djaloshi 4 vje çar, vuan nga sindroma Down, epilepsia dhe një sëm undje të zemrës, që nënkupton se atij i duhet kujdes konstant. Kur Lillian White –/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

një dado, morri një kujdes fëmijën, nëna e tij vërejti ndryshime dra stike tek djali i saj.Ajo vendosi një kamerë të fshehur në shtëpi për të parë se çfarë ishte duke ndo.dhur kur ajo nuk ishte me djalin e saj. Kur mori pamjet e kamerave, ajo ishte tme rruar dhe jashtëzakonisht e shqe.tësuar/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet