Lajm

MJAFT më pyetët pse nuk kam fëmijë, jam 40 vjeç dhe zgjodha të mos jem me njeriun e gabuar

Unë kam punuar shumë për të mos më interesuar se çfarë mendojnë të tjerët për mua, por disa njerëz supozojnë se unë ende jetoj si një 20-vjeçare kur jam në të 40-at e mira./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Unë nuk dal çdo javë në lokale nate, as nuk pi, as nuk e kaloj gjithë ditën në gjumë. Unë mbaj gjithë përgjegjësitë që i takojnë një 40-vjeçareje, thjesht nuk kam fëmijë. Supozimet e njerëzve më lënd0jnë shumë sepse më duket sikur më thonë se nuk mbaj peshën që më takon në shoqëri.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe