Lajm

“Më hodhi në divan dhe u pu.thëm si të çméndur”, dilema e 18-vjeçarit: Duhet ti tregoj shokut tim për s*ksin fantastik me nënën e tij

Letra: S*ksi me nënën e shokut tim të ngushtë ishte eksperienca më fantastike që kam përjetuar ndonjëherë. Por çarë ndodh /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

nëse miku im e zbulon të vërtetën? Unë jam 18 vjeç, aq është edhe ai. Ndërsa nëna e tij është 34 vjeçe. Gjithmonë më kanë pëlqyer gratë e mëdha më shumë se vajzat e reja dhe mund të them se është nëna më fantastike./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet