Lajm

“Ma FUTl sa krahu”, e reja shqiptare që i BRAKTlSl të gjitha për një mashkuII jep mesazhin e fortë

Të gjithë ne jemi penduar të paktën një herë të vetme, pasi kemi bërë një veprim të caktuar apo kemi thënë fjalë që nuk i kemi menduar mirë dhe kemi përfunduar duke Iënduar dikë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Kështu ka ndodhur edhe me një vajzë të re, e cila ka ndarë his;torinë e saj të t;rishtë me ne. Vajza ka treguar se ka vu;ajtur shumë për shkak të një mashkulli dhe se nuk e ka ngritur kokën, që prej vitit 2008. Ajo ka shkruar:/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet