Lajm

Kujton vërtet se burri të puth “zogun” sepse do të të japë kënaqësi? E dashur, ka disa gjëra që duhet të dish

Dhe këtë temë do ta shtjellojmë duke përdorur mendimet e disa psikologëve që janë përpjekur të kuptojnë më shumë për këtë temë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Gratë e dinë mirë: Ka meshkuj që nuk e mendojnë dy herë për të të dhënë seks oral, e të tjerë që nuk i pëlqen diçka e tillë dhe thjesht nuk e bëjnë atë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet