Lajm

Gruaja e martuar dhe kam dy fëmijë, bëj 2 herë në ditë se ks me 22-vjeçarin, por ai…”

Rrëfimi i saj i plotë: Jam duke bërë se ks me një djalë që është shumë më i ri se unë.Kam një burrë të mrekullueshëm që /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

kurrë nuk do ta lija por ky djalë më i ri se unë po më rri në kokë gjatë gjithë kokës. Jam 41 ndërsa burri im 43 vjet ne kemi dy fëmijë të mrekullueshëm, njëri 15 tjetri 13. Unë dhe burri im kemi pasur uljet dhe ngritjet por tani jemi mjaft mirë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet