Lajm

E TRlSHT: Shiko si shqiptarja në Gjermani rr.eh burrin me kabIIo në sy të fëmijëve…

Qytetari që e ka dërguar videon në redaksinë e JOQ Albania shprehet se bëhet fjalë për një çift nga Kosova, që jetojnë në Gjermani./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Siç shihet dhe në video, gruaja go/det me kabllo burrin e saj në sy të fëmijëve dhe nis ta ofe/ndojë. E gjithë sk/ena që zgjat thuajse dy minuta, ndodh në sy të fëmijëve të çiftit/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet