Lajm

Burri i pabesë përfundon marrëdhënien me gruan e tij drejtpërdrejtë në TV, por ja se çfarë bën ai për fëmijët e tij

Rritja e fëmijëve mund të konsiderohet përgjegjësi e përbashkët e burrit dhe gruas. Udhëzimi i të dy prindërve është /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

i rëndësishëm për fëmijën që të bëhet një person më i mirë në të ardhmen.Megjithatë, në rastin e një nënë të dashur të quajtur Surla Bautista, del se burri i saj nuk dëshiron më te mbroje familjen e tij/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet