Lajm

Arta nga Lezha:“Shkoj me shefin te hoteli afër punës, rr.ezikojmë shumë nga ky veprim, tek shtrati…”

E dashur Deidre, Une tani jam 24 vjeçe dhe prej tre muajsh kam nisur një lidhje intime dhe të fshehtë me menaxherin tim.Unë punoj në një /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

hotel dhe jam recepsioniste ndërsa ai menaxheri dhe është shumë i bukur por i martuar e me fëmijë. Të punuarit në një ambient na bën që të kalojmë më tepër kohë bashkë, dhe thuajse çdo ditë rr e zikojmë shumë pasi bëjmë s e ks në dhomat e hotelit/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet