Lajm

37-vjeçari rrëfehet hapur: E bëra me nxënësęn time në zyrë, gruaja e ka marrë vesh se pa telefonin aty nuk…

Letra e burrit: “Nisa një fl irt me një vajzë sa gjysma e moshës sime por mora ndës hkimin që meritoja dhe që më lëndoi shumë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Tradh toi bashkëshorten me nxënësen e tij por shumë shpejt e gjithë kjo doli në dritë. Mirëpo bashkëshortja e tij nuk u mjaftua vetëm duke i ndarë ata të dy, ajo mori h ak në një mënyrë që atë e lë ndoi shumë. Ja çfarë i shkruan psikologes së “The Sun”.Dalin Pamjet nga Kisha e Laçit, ja çfarë ndodhi ditën e sotme/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet