Lajm

Zyrtari i qeverisë kapet mat me sekretaren e tij duke e bërë (VIDEO)

Pasa se Jezus Estil, të bashkohej në takimin online me vartësit e tij, me sa duket kishte shtypur butonin e gabuar dhe e la kamerën të ndezur.EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe

Të pranishmit në takimin online nisën diskutimet para se zyrtari të ngrihej në këmbë dhe të shkonte drejt një femre e cila duket e ulur në divan/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet