Lajm

Vallezon pa asnje brengë kjo vajza…

Për ne nuk ka rregulla ” Bukuroshja nuk pyet për ma sat. Nëse e gjithë bota po pe rballen me masa per tu perbballur me viirusin famëk eq, keto dasmor ne Turqi as nuk po e vr asin mendjen për një gjë të tillë mé póshté ndíqní vídeón nga vajza kurde./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Vajza p rotagonistja kryesore e ksaj videoje vallezon sikur te mos kishte asnje brenge ne jeten e saj.Tuba me njerez halin rrugen bukuroshes per te vazh duar kercimin e saj mahnites dhe duke dale ne qender te vemendjes./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet