Lajm

Rrëfimi i një djali nga Shëngjini: U ndava nga ish-gruaja, por kur e pashë sot me një tjetër…

Ish-nusen e kam marrë me dashuri dhe mendoja se e respektoja shumë, sepse mendoja se ishte vajza perfekte. Por ajo nuk jetoi dot e lumtur me mua./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Në lidhje kemi qëndruar shumë pak as 2 muaj, sepse ajo nuk dilte dot lirshëm, e kështu i shkova në shtëpi. U fejuam dhe gjithçka shkonte mirë, derisa unë nisa një punë me turne/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet