Lajm

Rrëfehet 35-Vjeçarja: ZbuIova Që Burri Më Tra Dhtonte Por Ja Si U Hakmora Me KOMSHlUN

Ai është biznesmen dhe ka një firmë private, si menaxhër I firmës ai normal që ka kontakte me njerëz të ndryshëm për punë biznesi dhe njëra formë e kontaktit që ai e praktikon është me internet, saktësishtë me “Skype”./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Një natë teksa po bëhej gati që të shkonte në një takim urgjent kishte harruar Skype-n hapur dhe kur mua mu desh të hyja në Msn të flisja me familjen time, duke tentuar ta mbyllja Skype-n pasi kurrë nuk i fusja hundët në bisedat e tija…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet