Lajm

Plä,Sin Skenät E Nx Ehtä Mes Generdës Dhe Saimirit Në Dho Mën E Mäs Äzhit, Pub Liköhen Në…

Saimiri dhe Generda janë takuar këtë herë në një qendër estetike, ku veç masazhit nuk kanë munguar puthjet dhe skenat romantike mes tyre/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

.Generda u shpreh se donte të qartësonte idetë e saj për Saimirin, pasi takimet me vajzat e tjera kanë filluar t’i japin bezdi.Dyshja e mbylli takimin në dhomën e masazhit, mes puthjesh, përqafimesh e përkëdheljesh./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet